FRI FRAGT VED KØB OVER 999,- DKK

LEVERING INDENFOR 1-3 DAGE 

INGEN KRAV OM HELE KASSER

KVALITET FREMFOR KVANTITET

Dindo Amarone Della Valpolicella Classico DOCG 2016 / KUN MAGNUM TILBAGE

Magnum

599,00 kr.

Lækker vellavet og velsmagende moderne Amarone.

Farven er rubinrød tangerende til granatrød.

Intens aromaer af frisk frugter, kirsebær i alkohol giver en smeltet smag af vanilje og mandler.

Fås også i magnum flaske !

 Vinbeskrivelse i PDF

Størrelse
Magnum
1
+
Tilføj til kurv
Producent Agricola Azienda Dindo Giovanni
Land Italien
Region Veneto
Område Valpolicella
Druer Corvina 50%, Corvinione 25%, Rondinella 20%, og 5% Molinara.
Årgang 2016
Alkohol 16,5%
Flaskestr. 1,5 l
Passer til Rødt kød, vildt, modne oste.

Dindo-gården blev grundlagt i 1960 takket være Giovanni Dindos lidenskab og vedholdenhed. På grund af markernes placering og deres beliggenhed i et af de bedste områder i Valpolicella til produktion af druer - og hans kærlighed til landet og vinstokke. På grund af den store indsats og ofre, der altid har været kernen i Giovanni Dindos forretning, så opnåede virksomheden gode resultater over tid, og er blevet tildelt den bedste vin fra Valpolicella, især for dens Recioto.

I dag drives virksomheden af Adriano Dindo og hans søn Giovanni med det eneste formål, at fremstille vin af høj kvalitet, der minder om fortidens og jordens smag. Gården Dindo ligger i hjertet af Valpolicella Classica, det berømte bjerg kaldet "Monte Sant'Urbano" i Fumane. De vigtigste vinmarker, ligger i en højde af 300 m over havets overflade, plantet for 40-50 års siden i terrasserede skråninger, forstærket med stenmure.

Druesammensætningen er Corvina 50%, Corvinone 25%, Rondinella 20% & Molinara 5%. Druerne høstes i Oktober, og er fordelt på plateauer på store træbakker og tørret i fire måneder i vores frugtkælder. Hver drue mister cirka 40% af sin vægt på grund af vandtabet og dermed få et højere koncentration af sukker.

Efter endt presning overlades druerne til maceration i 30-40 dage ved en lav temperatur (18 ° C). Vinen aldres efterfølgende på egetræs tønder, henholdsvis 50% i medium størrelse og 50% i 25-50 hl tønder i 3 år inden den kommer på flaske og frigives til salg.

Farven er rubinrød tangerende til granatrød. Intens aromaer af frisk frugter, kirsebær i alkohol giver en smeltet smag af vanilje og mandler.

Fantastisk til rødt kød og modne oste.

Den holder 16,5 %. Gemmepotentiale fra høståret 12-15 år. Bør serveres i store baljer ved 16-18 gr.