FRI FRAGT VED KØB OVER 999,- DKK
FRI FRAGT VED KØB OVER 999,- DKK
LEVERING INDENFOR 1-3 DAGE
INGEN KRAV OM HELE KASSER
KVALITET FREMFOR KVANTITET
Passer fantastisk til chokolade, bløde oste og ren meditation.
Farven er dyb rubinrød med lysreflektioner, duft af sød frugt, brombær og blåbær, valnød, elegant og velafbalanceret smag.
Producent | Agricola Azienda Dindo Giovanni |
Land | Italien |
Region | Veneto |
Område | Valpolicella |
Druer | Corvinione 65%, Rondinella 30%, Molinara 5% |
Årgang | 2017 |
Alkohol | 13,5% |
Flaskestr. | 0,50 l |
Passer til | Chokolade, bløde oste og ren meditation |
Dindo-gården blev grundlagt i 1960 takket være Giovanni Dindos lidenskab og vedholdenhed. På grund af markernes placering og deres beliggenhed i et af de bedste områder i Valpolicella til produktion af druer - og hans kærlighed til landet og vinstokke. På grund af den store indsats og ofre, der altid har været kernen i Giovanni Dindos forretning, så opnåede virksomheden gode resultater over tid, og er blevet tildelt den bedste vin fra Valpolicella, især for dens Recioto.
I dag drives virksomheden af Adriano Dindo og hans søn Giovanni med det eneste formål, at fremstille vin af høj kvalitet, der minder om fortidens og jordens smag. Gården Dindo ligger i hjertet af Valpolicella Classica, det berømte bjerg kaldet "Monte Sant'Urbano" i Fumane. De vigtigste vinmarker, ligger i en højde af 300 m over havets overflade, plantet for 40-50 års siden i terrasserede skråninger, forstærket med stenmure.
Druer fra 30-40 år gamle vinstokke. Druesammensætningen er Corvinone 65%, Rondinella 30% & Molinara 5%. Druerne til produktion af Recioto, høstet manuelt i sidste uge i oktober og lægges i store træbakker til tørring i 5-6 måneder i deres fruttario ”tørreværelse” vel ventilerede rum. K ælder. På denne måde opnås en høj koncentration af sukker, der tillader at fremstille en vin med 100-120 gram / liter sukkerindhold.
Macerationen varer cirka 30 dage ved en kontrolleret lav temperatur (10-13 ° C) Herefter aldres vinen 6 måneder i ståltanke ved lav temperatur (3-4 ° C).
Farven er dyb rubinrød med lysreflektioner, duft af sød frugt, brombær og blåbær, valnød, elegant og velafbalanceret smag.
Passer fantastisk til chokolade, bløde oste og ren meditation.
Vinen holder 13,5 %. Gemmepotentiale fra høståret 12-15 år. Bør serveres ved 8-10 gr.