FRI FRAGT VED KØB OVER 999,- DKK

Dindo Recioto Della Valpolicella Classico DOCG 2017 / REST SALG
Passer fantastisk til chokolade, bløde oste og ren meditation.
Farven er dyb rubinrød med lysreflektioner, duft af sød frugt, brombær og blåbær, valnød, elegant og velafbalanceret smag.
Producent | Agricola Azienda Dindo Giovanni |
Land | Italien |
Region | Veneto |
Område | Valpolicella |
Druer | Corvinione 65%, Rondinella 30%, Molinara 5% |
Årgang | 2017 |
Alkohol | 13,5% |
Flaskestr. | 0,50 l |
Passer til | Chokolade, bløde oste og ren meditation |
Dindo-gården blev grundlagt i 1960 takket være Giovanni Dindos lidenskab og vedholdenhed. På grund af markernes placering og deres beliggenhed i et af de bedste områder i Valpolicella til produktion af druer - og hans kærlighed til landet og vinstokke. På grund af den store indsats og ofre, der altid har været kernen i Giovanni Dindos forretning, så opnåede virksomheden gode resultater over tid, og er blevet tildelt den bedste vin fra Valpolicella, især for dens Recioto.
I dag drives virksomheden af Adriano Dindo og hans søn Giovanni med det eneste formål, at fremstille vin af høj kvalitet, der minder om fortidens og jordens smag. Gården Dindo ligger i hjertet af Valpolicella Classica, det berømte bjerg kaldet "Monte Sant'Urbano" i Fumane. De vigtigste vinmarker, ligger i en højde af 300 m over havets overflade, plantet for 40-50 års siden i terrasserede skråninger, forstærket med stenmure.
Druer fra 30-40 år gamle vinstokke. Druesammensætningen er Corvinone 65%, Rondinella 30% & Molinara 5%. Druerne til produktion af Recioto, høstet manuelt i sidste uge i oktober og lægges i store træbakker til tørring i 5-6 måneder i deres fruttario ”tørreværelse” vel ventilerede rum. K ælder. På denne måde opnås en høj koncentration af sukker, der tillader at fremstille en vin med 100-120 gram / liter sukkerindhold.
Macerationen varer cirka 30 dage ved en kontrolleret lav temperatur (10-13 ° C) Herefter aldres vinen 6 måneder i ståltanke ved lav temperatur (3-4 ° C).
Farven er dyb rubinrød med lysreflektioner, duft af sød frugt, brombær og blåbær, valnød, elegant og velafbalanceret smag.
Passer fantastisk til chokolade, bløde oste og ren meditation.
Vinen holder 13,5 %. Gemmepotentiale fra høståret 12-15 år. Bør serveres ved 8-10 gr.