FRI FRAGT VED KØB OVER 999,- DKK

LEVERING INDENFOR 1-3 DAGE 

INGEN KRAV OM HELE KASSER

KVALITET FREMFOR KVANTITET

Dindo Valpolicella Ripasso Classico Superiore DOC 2017/ KUN MAGNUM TILBAGE

0,75 l

169,00 kr.

Lækker Ripasso i den moderne stil

Vinen er smuk rubinrød med intense aromaer af kirsebær og hindbær med en frugtagtig og fyldig smag.

Fås også i magnum flaske!


 Vinbeskrivelse i PDF

 

Varianten kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager
Producent Agricola Azienda Dindo Giovanni
Land Italien
Region Veneto
Område Valpolicella
Druer Corvina 70%, Rondinella 25%, Corvinione 5%
Årgang 2017
Alkohol 14,5%
Flaskestr. 0,75 l
Passer til Rødt kød, Tapas,  & mellemmodne  oste.

Dindo-gården blev grundlagt i 1960 takket være Giovanni Dindos lidenskab og vedholdenhed. På grund af markernes placering og deres beliggenhed i et af de bedste områder i Valpolicella til produktion af druer - og hans kærlighed til landet og vinstokke. På grund af den store indsats og ofre, der altid har været kernen i Giovanni Dindos forretning, så opnåede virksomheden gode resultater over tid, og er blevet tildelt den bedste vin fra Valpolicella, især for dens Recioto.

I dag drives virksomheden af Adriano Dindo og hans søn Giovanni med det eneste formål, at fremstille vin af høj kvalitet, der minder om fortidens og jordens smag. Gården Dindo ligger i hjertet af Valpolicella Classica, det berømte bjerg kaldet "Monte Sant'Urbano" i Fumane. De vigtigste vinmarker, ligger i en højde af 300 m over havets overflade, plantet for 40-50 års siden i terrasserede skråninger, forstærket med stenmure.

Druesammensætningen er Corvina Veronese 70%, Rondinella 25% & Corvinone 5%. Druerne til produktion af Valpolicella Classico Superiore Ripasso høstes i oktober. Macerationen varer i 10 dage ved en lav konstant temperatur (10-15 ° C). Vinen opbevares derefter indtil marts i tanke i rustfrit stål, som derefter vil blive fermenteret på Amarone-skindene i yderligere 15 dage, også ved en lav temperatur (10-13 ° C).

Herefter aldres vinen 12 måneder på egetræs fade og yderligere 6 mdr. på flaske før den frigives til salg.

Vinen er smuk rubinrød med intense aromaer af kirsebær og hindbær med en frugtagtig og fyldig smag. Vinen passer fortrinligt til retter med lyst eller rødt kød, samt oste.

Den holder 14,5 %. Gemmepotentiale fra høståret 8-10 år. Bør serveres i store baljer ved 16-18 gr.