FRI FRAGT VED KØB OVER 999,- DKK

LEVERING INDENFOR 1-3 DAGE 

INGEN KRAV OM HELE KASSER

KVALITET FREMFOR KVANTITET

Dindo Valpolicella Superiore 2018

159,00 kr.
139,00 kr.

Lækker Superiore med dejlige kirsebær noter

Farven er rubinrød.

Den er blød og velafbalanceret med noter af kirsebær, hindbær og hint af vanilje.

Se mere her: https://www.vinidindo.it/en/

 Vinbeskrivelse i PDF


1
+
Tilføj til kurv
Producent Agricola Azienda Dindo Giovanni
Land Italien
Region Veneto
Område Valpolicella
Druer Corvina 50%, Rondinella 40%,  Corvinone 10%
Årgang 2018
Alkohol 14,5%
Flaskestr. 0,75 l
Passer til Lyst eller rødt kød og unge oste. 


Dindo-gården blev grundlagt i 1960 takket være Giovanni Dindos lidenskab og vedholdenhed. På grund af markernes placering og deres beliggenhed i et af de bedste områder i Valpolicella til produktion af druer - og hans kærlighed til landet og vinstokke. På grund af den store indsats og ofre, der altid har været kernen i Giovanni Dindos forretning, så opnåede virksomheden gode resultater over tid, og er blevet tildelt den bedste vin fra Valpolicella, især for dens Recioto.

I dag drives virksomheden af Adriano Dindo og hans søn Giovanni med det eneste formål, at fremstille vin af høj kvalitet, der minder om fortidens og jordens smag. Gården Dindo ligger i hjertet af Valpolicella Classica, det berømte bjerg kaldet "Monte Sant'Urbano" i Fumane. De vigtigste vinmarker, ligger i en højde af 300 m over havets overflade, plantet for 40-50 års siden i terrasserede skråninger, forstærket med stenmure.

Druesammensætningen er Corvina 50%, Rondinella 40% og Corvinone 10%. Druerne høstes manuelt i oktober og lagt på store træbakker for tørring i 40 dage. Når druerne er presset så fortsætter macerationen ved lav temperatur. Vinen aldres i 25-50 hl ege tønder i 1 år inden den kommer 6 mdr. på flaske før den frigives til salg.

Farven er rubinrød. Den er blød og velafbalanceret med noter af kirsebær, hindbær og hint af vanilje. Vinen passer fortrinligt til retter med lyst eller rødt kød, samt oste.

Den holder 14,5 %. Gemmepotentiale fra høståret 8-10 år. Bør serveres i store baljer ved 16-18 gr.