FRI FRAGT VED KØB OVER 999,- DKK

LEVERING INDENFOR 1-3 DAGE 

INGEN KRAV OM HELE KASSER

KVALITET FREMFOR KVANTITET

Valentina Cubi Amarone della Valpolicella Classico, "MORAR" 2007

375,00 kr.
Mængderabat
Ved køb af 6: 349,00 kr.

Farven er smuk intens granat/rubinrød. Duften er parfumeret og elegant, med noter af mørk kirsebær, cassisfrugt med en knivspids af vanillestang,kanelbark og mørk krydret chokolade.

Stor friskhed og fyldighed på ganen med et dejligt tannisk greb og en lang finish af kirsebær, modne frugter og krydderier.

Se mere her: http://www.valentinacubi.it/index.php?fuseaction=vini.details&id=12

 Vinbeskrivelse i PDF

Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager
Producent Azienda Acricola Valentina Cubi
Land Italien
Region Veneto
Område Valpolicella
Druer Corvina 70%, Corvinione 25%, Rondinella 5%
Årgang 2007
Alkohol 15,5%
Flaskestr. 0,75
Passer til Retter med okse, vildt, grill, julemad eller ren meditation

MORAR 2007
Amarone della Valpolicella Classico

Det vigtigste aktiv i Valentina Cubi ejendom er dens bjergskrånede vinmarker beliggende i flere af Valpolicella´s vigtige crus. På en højde af 290 og 350 mtr over havet og med syd-sydøstlig eksponering, så er de terrasserede vinmarker et skridt væk fra Gardasøen. Kølige briser fra søen skaber løbende ventilation i vinmarkerne og holder svamptrykket lavt, mens forskellene mellem dag og nat temperatur gør det muligt for druerne at bevare deres friskhed, samtidig med at de opnår fuld modenhed. Jordbunden på disse terrasser indeholder et højt indhold af sten med siltet ler, som har en vandbevarende kapacitet. På grund af dette er et vandingssystem fuldstændigt fraværende.

Druesorterne er Corvina 70%, Corvinone 25%, Rondinella 5%. Vinmarkerne er Monte Tenda, Monte Crosetta Rasso - på toppen af kalksten bakkerne i Fumane og San Pietro i Cariano. Området, hvor jorden er ideel til produktion af de store røde vine. Udbyttet er 7 tons (fra 3000 til 5000 vinstokke pr. Ha) Opbindingssystem er Guyot, dobbelt Pergola, single Pergola.

Druerne høstes i slutningen af september - begyndelsen af oktober hvor druerne håndplukkes og kun den bedste del af bunken beholdes til tørring under temperatur og fugtighedskontrol. I begyndelsen af januar knuses druerne og fermenteres i koniske tanke ved 14º C, med daglige omrøringer. Vinen ligger på store tønder i 33-36 måneder hvorefter den yderligere aldres på flaske i 12 måneder inden den frigives til salg. Vinen holder 15,5 %.

Farven er smuk intens granat/rubinrød. Duften er parfumeret og elegant, med noter af mørk kirsebær, cassisfrugt med en knivspids af vanillestang, kanelbark og mørk krydret chokolade. Stor friskhed og fyldighed på ganen med et dejligt tannisk greb og en lang finish af kirsebær, modne frugter og krydderier. Kan opbevares yderligere 4-6 år.

Passer fortrinligt til Okse, svin, vildt, grill, krydret mad, julemad eller ren meditation!

Serveres i store baljer ved 16-18 gr.

Årgang 2004 - 93/100 point i Wine Enthusiast
Årgang 2004 - Bronze medalje i Decanter 2010
Årgang 2004 - Commended af International wine challenge 2012

Udvalgte priser:
Årgang 2007 - 5 druer i Bibenda wine guide
Årgang 2007 - Bronze medalje i Hong Kong International Wine & Spirit competition 2012