FRI FRAGT VED KØB OVER 999,- DKK

LEVERING INDENFOR 1-3 DAGE 

INGEN KRAV OM HELE KASSER

KVALITET FREMFOR KVANTITET

Velkommen til Meditations-vine.dk

 

Jeg håber du vil nyde min webshop og specielt indholdet, som jeg har brugt rigtig lang tid på at smage mig frem til og sammensætte.

 

Jeg er 40 år og passioneret vinnyder og har igennem de sidste snart 15 år bevæget mig meget rundt i vinens univers og smagt på utallige vine fra hele verden. Jeg kunne hurtigt drage konklusionen, at uanset alt det gode vin jeg har stiftet bekendtskab med undervejs , så var glæden og lykken altid allerstørst når jeg igen nød en vin fra Italien, nærmere præciseret Nord Italien. Jeg har udviklet et helt specielt kærlighedsforhold til Veneto regionen og vinene fra Valpolicella. De meditative vine som også kan nydes uden mad er mine egne fortrukne.

 

Mit motto er helt klart når det kommer til vin.

 

"Compromises are for relationsship, not wine"

 

Mit udgangspunkt til denne wepshop har været udelukkende at tilbyde og sælge vin , som jeg selv vil drikke! Meditations-vine.dk står for udsøgte kvalitetsvine til fordelagtige priser. Jeg har specialiseret mig i Norditalienske vine med hovedvægt på Valpolicella og fører et bredt udvalg af områdets bedste Ripasso, Superiore, Amaroner & Recioto, samt en række andre interessante Rosso Veronese IGT/ IGP vine. 

Jeg rejser hvert år rundt i Valpolicella og besøger nye såvel som gamle bekendtskaber i området for, at finde nye spændende producenter/vine, som jeg kan dele med jer.

Venlig hilsen Daniel