FRI FRAGT VED KØB OVER 999,- DKK

LEVERING INDENFOR 1-3 DAGE 

INGEN KRAV OM HELE KASSER

KVALITET FREMFOR KVANTITET

www.meditations-vine.dk er ejet af:

Meditations-vine V/ Daniel Frederiksen
Morgenfruevej 8
3650 Ølstykke
CVR: 37 98 23 34

 

1. Køb hos meditations-vine.dk


Købet gælder i det øjeblik du som kunde modtager en faktura fra meditations-vine.dk.
Der tages forbehold for prisfejl mv. som følge af valutaændringer, krig, terror, naturkatastrofer, force majeure, leveringssvigt, afgiftsændringer, udsolgte varer og trykfejl.
Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos meditations-vine.dk´s producenter.
 

2. Priser og kontrakter


Alle priser er inkl. 25 % moms, hvor intet andet nævnes. Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland. 
 

3. Salg generelt


Den angivne pris ved bestillingstidspunktet, er den gældende bestillingspris. Afhentningsvarer faktureres til den aktuelle pris på bestillingstidspunktet, og prisen ændres IKKE hverken ved prisfald eller stigning.
 

4. Levering


Meditations-vine.dk leverer med PostDanmark, GLS eller Vingaloppen. Leveringstid 1-5 hverdage ved bestilling inden kl. 10.00. Hvis de ikke skulle være hjemme, har De muligheden for at skrive i kommentarfeltet ved levering, at de ønsker forsendelsen leveret i f.eks. carport eller ved nabo. Dette er naturligvis på eget ansvar. Oplys gerne telefonnummer hvortil fragtmand kan kontakte modtager. 
 

5. Priser ved levering


Der leveres primært med PostDanmark & GLS.

Pris DKK 79,- ved GLS og 89,- ved Post Danmark
Fragtfrit ved køb over DKK 999,-
Dog maks 20 kg. På forsendelser over 20 kg tillægges et gebyr på 150,-
Hvis ordren vejer mere end 20 kg, så vil den blive fordelt ligeligt i flere pakker. For eksempel en ordre på 28 kg bliver til 2 pakker af hver 14 kg

 

6. Afbestilling


Ønsker De at afbestille eller annullere en allerede afgivet bestilling, bør det som udgangspunkt ske på samme måde som bestillingen er foretaget. Alternativt kan det ske ved, at fremsende en e-mail salg@meditations-vine.dk med mærket "Afbestilling". Her skal bestillingstidspunkt samt ordrenummer fremgå. Har De modtaget en ordrebekræftelse pr. e-mail kan denne returneres til afsender med teksten "Afbestilling" indsat i emnetekst. Afbestilling bør ske inden kl. 12:00 samme dag, som bestillingen er foretaget.
 

7. Ordrebekræftelse


Meditations-vine.dk opbevarer selve ordrebekræftelsen efter den er fremsendt til kunden.
 

8. Betaling


- De mulige betalingsmåder er som minimum:
- Dankort
- VisaDankort
- Mobilepay
- Faktura (kun registrerede B2B kunder)
Betalingsmåde "Faktura" kan kun benyttes af virksomheder og offentlige institutioner, og kun såfremt De i forvejen har opnået en betalingsaftale med meditations-vine.dk.
 

9. Fortrydelsesret


Fuld returret - Fortryder du dit køb giver meditations-vine.dk fuld returret. Varen skal dog returneres i original emballage og i ubrugt og ubeskadiget stand. Dette skal ske senest 14 dage efter modtagelse hos kunden og herefter har kunden 14 dage til at sende varen retur. Varer der returneres skal ledsages af original faktura og leveres uden omkostninger for meditations-vine.dk.

Varer som returneres uden betalt fragt eller porto afvises af meditationsvine.dk. Ved returhandel tilbagebetales beløbet via konto til kunden indenfor 14 dage. Du kan også bytte til anden vare, her er proceduren den samme: send retur, vedlagt seddel med hvad du ønsker i stedet.


10. Reklamationsret


Som forbruger har man 24 måneders reklamationsret, hvilket betyder, at De enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget. Forskellen på reklamationsret og garanti kan ses her. Der er IKKE reklamationsret på fejl eller mangler opstået EFTER varen har været i brug - ifølge købeloven.

Skade på produktet som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side, er ikke dækket af reklamationsretten. Der henvises i øvrigt til Købeloven for fremgangsmåde vedrørende reklamationer.
 

11. Anvendelse af reklamationsretten


Reklamation angående fejl og mangler skal meddeles meditations-vine.dk senest 2 måneder fra man har konstateret fejlen/manglen. Kunden opfordres på det kraftigste til, at afgive erklæring omkring produktets fejl eller mangel i forbindelse med reklamationen, idet undladelse kan betyde en forlængelse af afhjælpningsprocessen grundet fejlsøgning. Kunden kan reklamere ved at returnere den defekte vare pr. post på vores adresse. Varer der ikke indgår under reklamationsretten og/eller modtages uden forsvarlig emballage, vil blive om emballeret og der vil blive opkrævet et beløb svarende til meditations-vine.dk´s udgifter til nødvendig og forsvarlig emballering. Varer der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto nægtes modtaget af meditations-vine.dk.
 

12. Tilbagesendte varer som ikke indeholder fejl


Ved kundens returnering af defekte eller forkerte varer til meditations-vine.dk, hvor fejl eller defekt, defineret og angivet af kunden, ikke konstateres, vil varen blive tilbagesendt til kunden inklusiv et handlingsgebyr på 350 kr. Handlingsgebyret beregnes på baggrund af tid forbrugt i forbindelse med ompakning og fejlsøgning. Meditations-vine.dk forbeholder sig retten til at opkræve dette gebyr og forsendelsesomkostninger pr. efterkrav, såfremt der ikke foreligger en kreditaftale. Medsendes der tilbehør, skal antal og produktbeskrivelse medfølge. Varer bør returneres med en fakturakopi hvor købstidspunktet for det reklamerede produkt fremgår, da varen ellers vil blive henlagt indtil der foreligger fakturakopi og evt. fejlmeddelelse på produktet. Varer der ikke indgår under reklamationsretten og som modtages uden forsvarlig emballage, vil blive om emballeret og der vil blive et opkrævet et beløb svarende til vores udgifter til nødvendig og forsvarlig emballage.
 

13. Forsvarlig returnering


Alle produkter, der returneres til meditations-vine.dk skal være forsvarligt indpakket. Skade som følge af mangelfuld emballering kan medføre, at Deres rettigheder bortfalder. meditations-vine.dk anbefaler, at varen returneres via Post Danmark, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Danmarks system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til meditations-vine.dk. Yderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted. Alle produkter, der modtages fra shop.domæne.dk indpakket i antistatisk materiale, skal ifald de returneres være indpakket i tilsvarende antistatisk materiale. Sker dette ikke, kan varen tage skade, hvilket kan resultere i bortfald af Deres rettigheder.
 

14. Er du i tvivl?


Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler meditations-vine.dk, at De retter henvendelse til daniel@meditations-vine.dk eller kontakter os via tlf. 29804234
 

15. Særlige bestemmelser for erhvervsdrivende


Der gælder de samme salgsbetingelser som for forbrugere, dog med følgende modifikation.

Der er ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende. Varer kan ikke købes som privatkunde, såfremt varen bestilles via en en hustand registreret som firma (firma=erhvervskunde eller institution).

Der gælder 1 års reklamationsret fra oprindelig fakturadato. Ombytning eller reparation medfører ikke, at der løber en ny 1 års reklamationsperiode. meditations-vine.dk forbeholder sig ejendomsretten til varer købt på kredit, indtil den fulde købesum er erlagt.

1. Alle omkostninger i forbindelse med håndhævelse af ejendomsforbeholdet påhviler køberen.
2. Der påløber renter fra forfaldsdatoen med 2% pr. påbegyndt måned.