FRI FRAGT VED KØB OVER 999,- DKK

LEVERING INDENFOR 1-3 DAGE 

INGEN KRAV OM HELE KASSER

KVALITET FREMFOR KVANTITET

Ca´d´Or Franciacorta DOCG Blanc De Noir

399,00 kr.

Prestige collection Blanc de noir

Franciacorta på 100% ren Pinot Noir. Ligger 4 år og 3 mdr. 

BN16 Dosering Zéro Noir kommer fra et omhyggeligt udvalg af Pinot Noir-druer først i vingården, derefter i kælderen og fra en dygtig vinifikation udført i fuld overensstemmelse med vores savoir-faire. Druerne, friskplukket i hånden i små kasser, spores til oprindelsens vingård og afkøles. Hver flok vælges af ekspertøjne og hænder.

Seks måneder efter høsten blandes og samles de tre basisvine, fra de tre oprindelige vinmarker, så forholdet mellem delikatesse, nervøsitet, venøsitet og aroma er optimalt. Pinot Noir overfører sine komplekse aromaer af røde frugter til vinen og giver den krop, vedholdenhed i munden og levetid

Det er vigtigt, at saften, den ekstraherede skal forblive hvid eller let lyserød. Det er derfor presningen finder sted strengt ved lavt tryk, så skrællen forbliver intakt og ikke mister farve. Den opnåede most gærer på små egetræsfade. Det tilstræbes at søge den maksimale aromatiske kompleksitet og udtryksfulde kraft uden at miste elegance. Et par flydende tanke tillader dekantering af vine efter tyngdekraften, fra små tønder til lagringstanke.

Ingen dosering, tilføjelse af "likør d'expédition" med vin af samme årgang for ikke at dække dens udtryk for bedre at fange essensen af ​​denne enorme og meget personlige Pinot Noir.


1
+
Tilføj til kurv

PRESTIGE KOLLEKTION

BLANC DE NOIR BN16

Drømmen for mange er, at fange essensen og elegancen i Pinot Noir. Der er dem, der er overbeviste om, at dette udtryk findes i den styrke, sorten kan udtrykke, nogle i elegance.

Sandheden er, at der er dens forskellige udtryk, der oversætter denne vinstoks oprindelse.

Cru Sant'Anna - tre hektar vinstokke alle i Pinot Nero omgivet af skov i Cellatica kommune, 450 meter over havets overflade, på bakkerne på grænsen til Brescia - udtrykker en pinot noir af stramninger, spændinger og udtryksfuld stringens : Det lange ophold på gærene forstærkede i glasset, hvad der allerede var druernes og jordens arv.

Og her taler jorden - en aflejring af morainisk vragrester mod sydvestlig sol, beskyttet mod nordvindene, dannet i på hinanden følgende cyklusser af isninger - om mineralitet og modenhed, om sten og varme. BN16 Blanc de Noir: ingen dosering, tilføjelse af "likør d'expédition" med vin af samme årgang for ikke at dække dens udtryk for bedre at fange essensen af ​​denne enorme og meget personlige Pinot Noir.

FLASKNING AF ANALYTISKE DATA: Alkohol 12,5% vol. pH 3,10; Total surhed 6,00 gram / liter; Flygtig surhed 0,26 gram / liter.

SULVÆFTER: Total svovldioxid mindre end 51 milligram / liter (maksimal lovlig grænse: 185 milligram / liter).

VINIFIKATION OG ELABORATION: BN16 Dosering Zéro Noir kommer fra et omhyggeligt udvalg af Pinot Noir-druer først i vingården, derefter i kælderen og fra en dygtig vinifikation udført i fuld overensstemmelse med vores savoir-faire. Druerne, friskplukket i hånden i små kasser, spores til oprindelsens vingård og afkøles. Hver flok vælges af ekspertøjne og hænder.

Druen har en farveløs papirmasse, men en sort skind: for at skabe basen

DIVERSE DRUER: 100% ren Pinot Noir.

OPRINDELSENS VINGÅRDE: Pinot Noir -vinmarker på ejendommen "Sant’Anna", der ligger i Cellatica kommune, i 450 meters højde over havets overflade, på bakkerne mod sydvest.

HØSTETID: 26. august 2016.

Gennemsnitligt udbytte pr. Hektar: 6.400 kg druer, svarende til 3.200 liter vin (udbytte i vin: 50%).

TIRAGE: 6. marts 2017.

ALDER PÅ YEASTS: 4 år og 3 måneder.

DOSERING I BLOMSTEN: 1 g / l sukker.

På denne Blanc de Noir, er det vigtigt, at saften, den ekstraherede skal forblive hvid eller let lyserød. Det er derfor presningen finder sted strengt ved lavt tryk, så skrællen forbliver intakt og ikke mister farve. Den opnåede most gærer på små egetræsfade. At søge den maksimale aromatiske kompleksitet og udtryksfulde kraft uden at miste elegance. Et par flydende tanke tillader dekantering af vine efter tyngdekraften, fra små tønder til lagringstanke. Seks måneder efter høsten blandes og samles de tre basisvine, fra de tre oprindelige vinmarker, så forholdet mellem delikatesse, nervøsitet, venøsitet og aroma er optimalt. Pinot Noir overfører sine komplekse aromaer af røde frugter til vinen og giver den krop, vedholdenhed i munden og levetid.

Magien i dets terroir kombineret med mænds færdigheder har givet anledning til en vin af enestående renhed. For at nå sit maksimale kvalitative udtryk og for at udvikle den karakteristiske aromatiske profil, der gør det unikt, kræver det mindst 4 års forfining. Den iltfri nedbrydningsmetode giver os mulighed for at gøre vores vine renere, mere behagelige og længere levetid på grund af det lave sulfitindhold. For at denne "Blanc de Noir" skulle udtrykke sig med stor personlighed og overføre typografien for terroiren, som den blev født fra, har vi valgt kun at tilføje den samme vin som en likør til disgorgementet. Hver emballeret flaske er unikt mærket for at sikre sporbarhed.