FRI FRAGT VED KØB OVER 999,- DKK

LEVERING INDENFOR 1-3 DAGE 

INGEN KRAV OM HELE KASSER

KVALITET FREMFOR KVANTITET

Ca´d´Or Franciacorta DOCG Noble Cuvée

199,00 kr.

ELEGANCE FRA CA 'D'OR 

Den kommer fra deres Grand Cru -vinmarker dyrket med Chardonnay- og Pinot Noir -druer. 

En Franciacorta Brut med komplekse aromaer og smag, men med en perfekt balance, der gør den til den perfekte sanseoplevelse! 

Den har en lys gylden gul farve med let grønlige reflekser. Det forarbejdes i renhed og udtrykker i næsen aromaer af brødskorpe og tørret frugt, nuancer af hasselnødder og tørrede figner. I ganen forenes en frisk og velsmagende smag, med en let hint af grapefrugt. En harmonisk Noble Cuveé med en fantastisk krop.

Boblen er meget fin og elegant raffineret. Finishen er lang og perfekt afbalanceret.

Link  til varen på producentens hjemmesideVaren kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager

ELEGANCE FRA CA 'D'OR 

Den kommer fra deres Grand Cru -vinmarker dyrket med Chardonnay- og Pinot Noir -druer. Efter 7 måneder for den første gæring i små ståltanke, i cirka 30 måneder, hviler den, modnes og forædles ved i flasken med udvalgte gær, i kælderens mørke og stilhed.

En Franciacorta Brut med komplekse aromaer og smag, men med en perfekt balance, der gør den til den perfekte sanseoplevelse for alle. En stærk smag også på grund af dets langvarige ophold på læs, normalt mere end det dobbelte i forhold til Franciacorta -disciplinæren, for at opnå et originalt, spændende produkt med varierede dufte.

Noble Cuvèe skildrer elegancen i Ca 'd'Or -smag. Den har en lys gylden gul farve med let grønlige reflekser. Det forarbejdes i renhed og udtrykker på næsen aromaer af brødskorpe og tørret frugt, nuancer af hasselnødder og tørrede figner. I ganen smelter en frisk og velsmagende smag, med en let hint af grapefrugt. En harmonisk Noble Cuveé med en fantastisk krop.

Boblen er meget fin og elegant raffineret. Finishen er lang og perfekt afbalanceret.