FRI FRAGT VED KØB OVER 999,- DKK

LEVERING INDENFOR 1-3 DAGE 

INGEN KRAV OM HELE KASSER

KVALITET FREMFOR KVANTITET

Ca´d´Or Franciacorta DOCG Noble Rosé

199,00 kr.

Grand Vintage Selection Franciacorta D.O.C.G Noble Rosé 

En magisk og romantisk Franciacorta, i smuk balance mellem Chardonnay -druernes delikatesse og Pinot Noir -druernes styrke, robusthed og kompleksitet.

intense aromaer i næsen med klare noter af små røde frugter, tropisk frugt og rosenblade. I ganen bliver den friske og rige smag kombineret med en god krop i harmoni mellem salte og sure noter, styret af en tydelig tone af røde frugter.

Boblen er meget fin og af raffineret elegance, finishen er velafbalanceret.

Link  til varen på producentens hjemmeside1
+
Tilføj til kurv

Grand Vintage Selection Franciacorta D.O.C.G Noble Rosé 

Druerne kommer fra vores Grand Cru -vinmarker beplantet med Pinot Nero- og Chardonnay -druer på de bølgende bakker i Passirano. Efter 7 måneder for den første gæring i små ståltanke, i cirka 30 måneder, hviler den, modnes og forfines på flaske, i kontakt med udvalgte gær, i kælderens mørke og stilhed.

En magisk og romantisk Franciacorta, i balance mellem Chardonnay -druernes delikatesse og Pinot Noir -druernes styrke, robusthed og kompleksitet.

Noble Rosé, en forførende kombination fra Ca 'd'Or. En pink kvartsfarve med orange refleksioner givet af den perfekte behandlingstid af meget få timers kold maceration af Pinot Noir -druerne . Den udtrykker i renhed komplekse, meget intense aromaer i næsen med klare noter af små røde frugter, tropisk frugt og rosenblade. I ganen bliver den friske og rige smag kombineret med en god krop i harmoni mellem salte og sure noter, styret af en tydelig tone af røde frugter.

Boblen er meget fin og af raffineret elegance, finishen er velafbalanceret.