FRI FRAGT VED KØB OVER 999,- DKK

LEVERING INDENFOR 1-3 DAGE 

INGEN KRAV OM HELE KASSER

KVALITET FREMFOR KVANTITET

Ca dei Maghi Valpolicella Superiore Ripasso "Canova" 2015

225,00 kr.

En utrolig powerfuld og velsmagende ripasso, som måler sig med mange amaroner.

Moden frugt, blandede blomster i spiritus, sort oliven, vild mynte, og rabarber er bare nogle af de fornemmelser, der byder sig.

Vinen modner i store Slavonske fade i 4 år.

Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager

Cà dei Maghi ”Troldmandens hus” er en lille gård fra 1800-tallet i hjertet af de smukke bakker i Valpolicella, blandt vinmarkerne ikke langt fra centrum af Fumane.

Alle deres vinmarker er omkranset meget omkring gården bestående af Camparsi (1 ha), Monte Santoccio (1,5 ha) og Monte Sant’Urbano (2 ha). Gennem årene har de tilføjet flere vinmarker til de spændende historiske marker, og de har altid husket på, at deres produkter skal være genkendelige: ”Det er her hvor vores vin fødes, på vores territorium”.

I 50'erne begyndte bedstemor Luigina og bedstefar Fernando at producere vin i Cà Dei Maghi. I de sidste år er vingården blevet overtaget af Paolo Creazzi, nevøen. Paolo er en ung og dygtig vinmager, der går sine egne veje.

Druesammensætningen er Corvina, Corvinione, Rondinella & Molinara fra bjerget Sant’Urbano, der ligger mellem byerne Marano og Fumane, hvor lava tidligere har været udsprudt. Druerne høstes midt i oktober i hånden og ligges i små kasser.

Jorden er unik, da den har basaltiske komponenter blandet med kalkskifer, der fremmer udviklingen af ​​druer fyldt med ekstrakter, struktur og stor aromatisk finesse.

Fra disse bjergvinmarker kommer både Amarone-druerne og skindene, som bliver brugt til at fremstille en af ​​de vine, der bedst afspejler deres idé om CRU, Classico Superiore Ripasso Etichetta Oro.

Vinen lagre i 4 år på store Slavonske Egefade inden den frigives til salg.

I glasset er den rubinrød med lette granatreflektioner. Moden frugt, blandede blomster i spiritus, sort oliven, vild mynte, og rabarber er bare nogle af de fornemmelser, der byder sig.

På ganen har den stor finesse og elegance, mens den undertiden er kødfuld og barsk.

En fremragende ripasso!.

Vinen passer fortrinligt til retter med rødt kød, vildt, tapas, mellemmodne oste eller ren meditation.

Lagringspotentialet er ca. 10-12 år fra høståret under de rette omstændigheder, men er absolut klar til at blive drukket nu.

Bør serveres i stort ballonglas og gerne iltes 2-3 timer i en stor skål inden den skal nydes.

Serveringstemperatur 16-18 gr. Vinen holder 15%.