FRI FRAGT VED KØB OVER 999,- DKK

LEVERING INDENFOR 1-3 DAGE 

INGEN KRAV OM HELE KASSER

KVALITET FREMFOR KVANTITET

Corte Scaletta Amarone 2015 DOCG

299,00 kr.

Fantastisk amarone i moderne fortolkning!

Farven er rubinrød med granat nuancer. I næsen er den fin og elegant, noter af små bær blandet med krydderier. På tungen erden varm og omsluttende, med flot struktur og modne tanniner. Noter af rød frugt som kirsebær og hindbær, fængslende duft.

En struktureret vin, der passer fremragende til retter som tapas med salami og moden ost, rødt kød eller vildt. Eller som meditationsvin efter maden.

Lagring på egetræsfade i mindst 30 måneder og efterfølgende lagring på flaske i 12 måneder for yderligere ældning inden den frigives til salg.


1
+
Tilføj til kurv

Alle druerne dyrkes på familiens egne vinmarker. For vores vinstokke har de valgt guyot opbindingssystemet, hvorfra vi de får et lavt udbytte af druer per plante for bedre at udtrykke de egenskaber ved de autoktone sorter. Druesammensætningen på denne Amarone er: Corvina 40 %, Corvinone 30 %, Rondinella 30 %

Druerne er nøje udvalgt og høstes udelukkende i 5-6 kg pr.  kasse. Naturlig tørring i mere end 90 dage. Alle druerne dyrkes på familiens ejendom.

Vinen vinificeres i rustfrit stål kar med en kold macerationsfase efterfulgt af langsom spontan og kontrolleret temperaturgæring. Drueskindene knuses forsigtigt for, at få alt saften fra druerne. Herefter lagring på egetræsfade i mindst 30 måneder og efterfølgende lagring på flaske i 12 måneder for yderligere ældning inden den frigives til salg. Alle druerne dyrkes på familiens ejendom

Vinen holder 16% vol.

Farven er rubinrød med granat nuancer. I næsen er den fin og elegant, noter af små bær blandet med krydderier. På tungen erden varm og omsluttende, med en flot struktur og moden tanniner. Noter af rød frugt som kirsebær og hindbær, fængslende duft.

En struktureret vin, der passer fremragende til retter som tapas med salami og moden ost, rødt kød eller vildt. Eller som meditationsvin efter maden.

Bør serveres i store glas ved serveringstemperatur på 16 - 18 °C

Lagringspotentiale er 15-20 år efter høståret