FRI FRAGT VED KØB OVER 999,- DKK
I Campi Ripasso Superiore DOC "Campo Ciotoli" 2018
Super velsmagende ripasso i den moderne stil. Elegant for sin stil men samtidigt kraftfuld i smagen.
I næsen hindbær, solbær og noter af peber, lys tobak, stikkelsbær.
Fortrinlig vin til retter med råvildt, rødt kød eller tapas
De tusinde år gamle bidrag af småsten efterladt i tidens løb af Progno-floden har givet anledning til en stenet jord, hvor vinstokkene fra vores Valpolicella Superiore Ripasso vokser.
Et produkt af total elegance afledt af en dygtig brug af den traditionelle Ripasso-teknik. Takket være dette bevares dens naturlige kvaliteter af behagelighed og struktur.
Fin overordnet balance, der gør den særdeles drikkelig og stilistisk moderne og slynget. Ideel til aperitiffer af mellem-aromatisk og krydret speget kød og oste.
Fremragende til råvildt, rødt kød og tapas med krydret pølser og modnet oste.
I Campi Valpolicella Ripasso Superiore DOC "Campo Ciotoli" er lavet på druerne Corvina og Corvinone 85%, Rondinella 10%
Croatina 5 %. Markerne er beliggende i Progno di Cellore i den højeste Illasi dal 270mtr. over havets overflade med eksponering syd - sydøst og opbindingsssytem er en kombination af Pergoletta Veronese - Guyot
Udbytte pr. hektar er 5 000 - 7000 kg drue pr. hektar
Der høstes manuelt i hånden i september - oktober og de bedste druer anvendes i den videre fermentering af vinen, som foregår i rustfri beholder i 6 måneder på gær med batonage og videre 1 år på barrique for yderligere aldring plus 1 år på flaske inden den frigives til salg.
Vinen holder 14,5%