FRI FRAGT VED KØB OVER 999,- DKK

LEVERING INDENFOR 1-3 DAGE 

INGEN KRAV OM HELE KASSER

KVALITET FREMFOR KVANTITET

Itamasotti Amarone della Valpolicella DOCG 2016

449,00 kr.
Mængderabat
Ved køb af 6: 400,00 kr.

Fantastisk vellavet amarone!

Farven er intens granatrød. Komplekse aromatiske varianter, hvor aromaerne markeres af kirsebær og modne røde frugter. Den er velbalanceret med noter af balsamico og krydrede dufte.

Behagelige strejf af vanilje, chokolade og tobak i afslutningen. På ganen er den varm, fyldig og omsluttende med lang vedholdenhed, struktur og elegance. En vigtig vin af stor kompleksitet der kun vil blive forbedret med tiden.

Vinen holder 17,5 % vol.

Se mere : https://itamasotti.it/it/azienda

1
+
Tilføj til kurv

Amarone della Valpolicella DOCG.

Tørringen foregår naturligt under vores veranda, uden mekanisk fugtkontrol og temperatur. Denne proces er udelukkende baseret på de sæsonbestemte temperaturer, der varierer fra år til år. Dette er med til at udvikle de markante sansenoter i druerne, der er årgangens karakteristika. Druerne er meget delikate og kræver en dedikeret tørring for, at give et fremragende resultat. Derfor er det baseret på en ekstremt nøje udvælgelse af druerne når der høstes. Druerne samles i kasser og lægges i naturlig tørring op til December. Knusning-afstilkning og en lang gæring med maceration på skindene, udvinder en bemærkelsesværdig krop og en elegant blødhed. Efter en blid presning bliver vinen lagret på 225 liter egetræsfade, hvor vinen udfører naturlig malolaktisk gæring . Efter 36 måneder blendes vinen, aftappes og efterlades til lagring i yderligere 12 måneder i flasken.

Druesammensætningen er Corvina, Corvinone, Oseleta, Rondinella. Marken ligger i Mezzane 250 meter over havets overflade med eksponering til Sydøst. Opbindingsmetoden er Espalier med Guyot beskæring. Der høstes udelukkende manuelt og i hånden, hvor kun de bedste druer vælges. Lavt udbytte på under 1,2 kg pr. plante. Farven er intens granatrød. Komplekse aromatiske varianter, hvor aromaerne markeres af kirsebær og modne røde frugter. Den er velbalanceret med noter af balsamico og krydrede dufte. Behagelige strejf af vanilje, chokolade og tobak i afslutningen. På ganen er den varm, fyldig og omsluttende med lang vedholdenhed, struktur og elegance. En vigtig vin af stor kompleksitet der kun vil blive forbedret med tiden. Vinen holder 17,5 % vol.