FRI FRAGT VED KØB OVER 999,- DKK

LEVERING INDENFOR 1-3 DAGE 

INGEN KRAV OM HELE KASSER

KVALITET FREMFOR KVANTITET

Itamasotti Valpolicella Superiore 2016 DOC

225,00 kr.
Mængderabat
Ved køb af 6: 199,00 kr.

Super lækker Superiore!

Farven er intens rubinrød med komplekse aromatiske varianter med noter af morellokirsebær og små røde frugter, krydret, vanilje og sidste strejf af ristet tobak.

På ganen afspejler den en afbalanceret tannin og medium blød fylde. Flot konsistens, struktur og finesse. En stor kompleksitet, der kun vil blive forbedret over tid.

Se mere : https://itamasotti.it/it/azienda

1
+
Tilføj til kurv

Valpolicella Superiore DOC.

Tørringen foregår naturligt under verandaen, uden mekanisk fugtkontrol og temperatur.

Denne proces er udelukkende baseret på sæsonbestemte temperaturer, og varierer fra år til år. Dette er med til at 

udvikle markante sansenoter i druerne og årgangens karakteristika.

Da druerne er en meget delikat proces skal de også have optimale forhold til tørring, som skaber

et fremragende kvalitets resultat. Derfor er derfor baseret på et ekstremt nøje udvalg af druer ved høsten. Der høstes kun manuelt i hånden og med et meget lavt udbytte på under 1,2 kg pr. plante.

Druerne høstes og ligges i særlige kasser, hvor de tørre i ca. 30 dage. (Antallet af dage ændrer sig fra år til år

baseret på årets præstation). Derefter følger presning og en lang gæring på peels for, at udtrække en rig og elegant krop.

Efter en blød presning, bliver den lagret på egetræsbarriques 225 ltr., hvor vinen gennemgår naturlig malolaktisk gæring.

Efter 12 måneder blandes vinen, og  aftappes og efterlades til lagring i yderligere 6

måneder på flaske..

Farven er intens rubinrød med komplekse aromatiske varianter med noter af morellokirsebær og små røde frugter,

krydret, vanilje og sidste strejf af ristet tobak. På ganen afspejler den en afbalanceret tannin og

medium blød fylde. Flot konsistens, struktur og finesse. En stor kompleksitet, der kun vil blive forbedret

over tid. Druesammensætningen er Corvina, Corvinone, Oseleta, Rondinella og fra marken i Mezzane 250 meter over havets overflade med Sydøst eksponering. Opbindingssystemet er Espalier med Guyot beskæring.

Vinen holder 15% 


Druerne høstes i særlige kasser

og lad det tørre i ca. 30 dage

(Antallet af dage ændrer sig fra år til år

baseret på årets præstation). Det følger

presning og en lang gæring på

peels for at udtrække en rig og elegant krop.

Efter en blød presning, blomstervinen

den er lagret på egetræsbarriques

225 lt hvor vinen spiller naturligt

malolaktisk gæring.

Efter 12 måneder blendes vinen,

aftappet og efterladt til lagring i yderligere 6

måneder i flasken.