FRI FRAGT VED KØB OVER 999,- DKK

LEVERING INDENFOR 1-3 DAGE 

INGEN KRAV OM HELE KASSER

KVALITET FREMFOR KVANTITET

Le Guaite di Noemi Rosso IGP " Solitario " 2012

799,00 kr.

Topklassevin! Der er intet sædvanligt over denne vin.

Hybrid mellem en Amarone og en Recioto, med hele 21,2 gram restsukker pr. liter. Det er et godt stykke over Amarone og også et stykke fra de fleste Recioto.

I glasset er den også dyb og koncentreret i den rubinrøde farve. Aromaen er fantastisk lækker og fængslende. Sødlig med kirsebær, blåbær, mørk blomme, rosiner, chokolade, kaffe, kanel og peber. 

Smagsmæssigt er den halvsød, blød og rund med en bundsolid alkohol i afslutningen. Kirsebær og mørk chokolade fylder mest og lidt syre og tanniner giver den lidt kant i søden. Det er kompleks og vanvittig lækker vin der passer helt perfekt til modne oste, mørke desserter eller som ren meditationsvin.

På den ene side bærer den Amarone-nuancer,
mens den samtidig nærmer sig Recioto rent sødmemæssigt uden, at komme helt dertil og fremstår massiv, højkoncentreret med hele 17% alkohol.


1
+
Tilføj til kurv

Druerne er høstet i slutningen af ​​september begyndelsen af ​​oktober, tørret i omkring 120 dage på loftet, knust / afstilket, kold maceration, gæring med udvalgte gær ved kontrollerede temperaturer, malolatisk gæring, lagring i 54 måneder i nye franske barriques med medium / kraftig ristning og efter aftapning yderligere mindst 30 måneder i flasken.

Druesammensætningen er Corvina 35%, Rondinella 20% ,Corvinone 35% og 10% Oseletta og Croatina.