FRI FRAGT VED KØB OVER 999,- DKK

LEVERING INDENFOR 1-3 DAGE 

INGEN KRAV OM HELE KASSER

KVALITET FREMFOR KVANTITET

Le Guaite di Noemi Recioto della Valpolicella 2011

265,00 kr.

Frisk, lækker og super velsmagende Recioto!

Recioto, en sød vin, viser en række aromaer over tid, samtidig med at den balancerer rundhed og syre. Noter af tørret frugt, honning, chokolade og krydderier kombineres for at skabe en intens og kompleks smag.

Passer perfekt til desserter med chokolade og oste eller ren meditation.

Der produceres kun 500 flasker!


 Vinbeskrivelse i PDF

1
+
Tilføj til kurv
Producent Azienda Acricola Le  Guaite Di Noemi
Land Italien
Region Veneto
Område Valpolicella
Druer Corvina, Corvinione & Rondinella.
Årgang 2011
Alkohol 12%
Flaskestr. 0,50 l
Passer til Desserter med chokolade eller ren meditation.

"Le Guaite":

Vores familiehistorie begyndte for næsten 20 år siden, da min far Stefano besluttede at købe en lille knuser og et par hektar olivenlunde på bjergsiden af ​​Mezzane di Sotto.

Dette er en bakke, der nyder godt af mikroklimaet i Gardasøen og de nordlige alpine strømme, der bidrager til at skabe det termiske chok, der er vigtigt for frugtens uigennemsigtige karakter.

I 2002 begyndte produktionen af ​​den typiske Valpolicella-vin, som følge af et køb af et par hektar vingård, herunder Le Guaite, der ligger på den bedste og højeste side af bakken.

Vores lille kælder og knuser, ligger på bakkerne i Mezzane di Sotto ved siden af ​​vinmarkerne til den berømte Romano Dal Forno, mentor og stadig vores første ven. Der er altid velkomment til nysgerrige besøgende og fans, som vil se hvad vores engagement og terroir kan opnå.

Le Guaite markerne ligger 350-400 meter over havet. Jorden er bestående af hele 3 forskellige typer vulkanske sten, dateret over 50 mil. år tilbage. (Roccia bianca calcarea,roccia calcarea rosa ferrosa, roccia basaltica) Alle bidragene til den høje kvalitet af vine der produceres her.

Druesammensætningen er Corvina, Corvinione & Rondinella. Der anvendes Guyot opbindingssytem. Der høstes i slutningen af oktober og udelukkende manuelt i hånden.

Druerne høstes i begyndelsen af oktober, de knuses straks / afstilkes, kold maceration, gæring med udvalgte gær ved kontrollerede temperaturer, malolatisk gæring, lagring i 24 måneder i stål og efter aftapning yderligere 24 måneder i flasken minimum

Recioto, en sød vin, viser en række aromaer over tid, samtidig med at den balancerer rundhed og syre. Noter af tørret frugt, honning, chokolade og krydderier kombineres for at skabe en intens og kompleks smag.Recioto, en sød vin, viser en række aromaer over tid, samtidig med at den balancerer rundhed og syre. Noter af tørret frugt, honning, chokolade og krydderier kombineres for at skabe en intens og kompleks smag.  Kendetegnet ved en intens rød farve, næsten tyktflydende, på grund af koncentrationen under tørringsprocessen, som tager over 150 dage. Vores Recioto er aldrig for sød på grund af sin stærke syre, og vores vine har en karakteristisk balsamico og mentol smag, der er let genkendelig.

Passer perfekt til desserter med chokolade og oste eller ren meditation.

Giv Recioto´en 1 time luft inden den serveres, så sidder den lige i skabet! Serveringstemperatur 14-16 gr. i store baljer.

Denne Recioto 2011 holder 12%. Der produceres kun 500 flasker!