FRI FRAGT VED KØB OVER 999,- DKK

LEVERING INDENFOR 1-3 DAGE 

INGEN KRAV OM HELE KASSER

KVALITET FREMFOR KVANTITET

Le Guaite di Noemi Recioto della Valpolicella 2009

265,00 kr.

Frisk, lækker og super velsmagende Recioto!

I næsen er den intens, kompleks, massere af tørret frugt ( svesker, kirsebær, marmelade ). På tungen er intens, varm, sød, fyldig med en fin syre.

Den er afbalanceret og med en vedholdende fantastisk eftersmag.

Der produceres kun 500 flasker!

Vinen lagres i nye franske barriques i 36 mdr, herefter 6 måneder på ståltank og endeligt 3 år på flaske før den frigives til salg.

 Vinbeskrivelse i PDF

1
+
Tilføj til kurv
Producent Azienda Acricola Le  Guaite Di Noemi
Land Italien
Region Veneto
Område Valpolicella
Druer Corvina, Corvinione & Rondinella.
Årgang 2009
Alkohol 13,5%
Flaskestr. 0,50 l
Passer til Desserter med chokolade eller ren meditation.

"Le Guaite":

Vores familiehistorie begyndte for næsten 20 år siden, da min far Stefano besluttede at købe en lille knuser og et par hektar olivenlunde på bjergsiden af ​​Mezzane di Sotto.

Dette er en bakke, der nyder godt af mikroklimaet i Gardasøen og de nordlige alpine strømme, der bidrager til at skabe det termiske chok, der er vigtigt for frugtens uigennemsigtige karakter.

I 2002 begyndte produktionen af ​​den typiske Valpolicella-vin, som følge af et køb af et par hektar vingård, herunder Le Guaite, der ligger på den bedste og højeste side af bakken.

Vores lille kælder og knuser, ligger på bakkerne i Mezzane di Sotto ved siden af ​​vinmarkerne til den berømte Romano Dal Forno, mentor og stadig vores første ven. Der er altid velkomment til nysgerrige besøgende og fans, som vil se hvad vores engagement og terroir kan opnå.

Le Guaite markerne ligger 350-400 meter over havet. Jorden er bestående af hele 3 forskellige typer vulkanske sten, dateret over 50 mil. år tilbage. (Roccia bianca calcarea,roccia calcarea rosa ferrosa, roccia basaltica) Alle bidragene til den høje kvalitet af vine der produceres her.

Druesammensætningen er Corvina, Corvinione & Rondinella. Der anvendes Guyot opbindingssytem. Der høstes i slutningen af oktober ug udelukkende manuelt i hånden.

Fermenteringen påbegyndes i marts efter 6 måneders tørring af druerne. Vinen lagres i nye franske barriques i 36 mdr, herefter 6 måneder på ståltank og endeligt 3 år på flaske før den frigives til salg.

I næsen er den intens, kompleks, massere af tørret frugt ( svesker, kirsebær, marmelade ). På tungen er intens, varm, sød, fyldig med en fin syre. Den er afbalanceret og med en vedholdende fantastisk eftersmag.Farven er granatrød. 

Passer perfekt til desserter med chokolade og oste eller ren meditation.

Giv Recioto´en 1 time luft inden den serveres, så sidder den lige i skabet! Serveringstemperatur 14-16 gr. i store baljer.

Denne Recioto 2008 holder 13,5%. Der produceres kun 500 flasker!