FRI FRAGT VED KØB OVER 999,- DKK

LEVERING INDENFOR 1-3 DAGE 

INGEN KRAV OM HELE KASSER

KVALITET FREMFOR KVANTITET

Le Guaite di Noemi Rosso IGT "Tisbe" 100% Cabernet Savignon 2015 / 17%

549,00 kr.

Kort sagt en fantastisk vin lavet som Noemi´s amarone, men på 100 % Cabernet Sauvignon

En smuk lys farve, der lugter af moden kirsebær, marcipan, johannesbrød og underskov.

På ganen er det frisk og vegetabilsk og med en generøs tannin, der giver plads til de lange noter af jordbær. En vin med stort potentiale.

Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager
Producent Azienda Acricola Le  Guaite Di Noemi
Land Italien
Region Veneto
Område Valpolicella
Druer Cabernet Sauvignon 100%
Årgang 2015
Alkohol 17 %
Flaskestr. 0,75 l
Passer til Rødt kød, vildt eller ren meditation.

"Le Guaite":

Vores familiehistorie begyndte for næsten 20 år siden, da min far Stefano besluttede at købe en lille knuser og et par hektar olivenlunde på bjergsiden af ​​Mezzane di Sotto.

Dette er en bakke, der nyder godt af mikroklimaet i Gardasøen og de nordlige alpine strømme, der bidrager til at skabe det termiske chok, der er vigtigt for frugtens uigennemsigtige karakter.

I 2002 begyndte produktionen af ​​den typiske Valpolicella-vin, som følge af et køb af et par hektar vingård, herunder Le Guaite, der ligger på den bedste og højeste side af bakken.

Vores lille kælder og knuser, ligger på bakkerne i Mezzane di Sotto ved siden af ​​vinmarkerne til den berømte Romano Dal Forno, mentor og stadig vores første ven. Der er altid velkomment til nysgerrige besøgende og fans, som vil se hvad vores engagement og terroir kan opnå.

Le Guaite markerne ligger 350-400 meter over havet. Jorden er bestående af hele 3 forskellige typer vulkanske sten, dateret over 50 mil. år tilbage. (Roccia bianca calcarea,roccia calcarea rosa ferrosa, roccia basaltica) Alle bidragene til den høje kvalitet af vine der produceres her.

Druesammensætningen er Cabernet Sauvignon 100% fra deres egen mark! Der høstes i slutningen af oktober ug udelukkende manuelt i hånden.

Fermenteringen påbegyndes i slutningen af januar efter 3 måneders tørring af druerne. Vinen lagres i nye franske barriques i 36 mdr, herefter 1 år på flaske før den frigives til salg.

En smuk lys farve, der lugter af moden kirsebær, Johannesbrød og underskov.

På ganen er det frisk og vegetabilsk og med en generøs tannin, der giver plads til de lange noter af jordbær. En vin med stort potentiale

Passer fantastisk til rødt kød, vildt eller ren meditation.

Serveringstemperatur 16-18 gr. i store baljer. Giv vinen min 3-4 times tid luft inden den serveres, så forenes den høje alkohol på 17% perfekt med vinens struktur og kommer i perfekt balance.

Vinen er fra 2015 og bestemt klar til at blive nydt nu, men vil vinde yderligere ved lagring. Ved korrekt opbevaring kan den lagres 10-12 år.