FRI FRAGT VED KØB OVER 999,- DKK
Piccoli "Emblema" Rosso IGT 2013
NYHED UNDEROPSÆTNING
Rosso Veneto IGT 2013
Vinen er rubinrød med fløjlsrøde refleksioner. Fuldmoden frugt, elegant og kompleks med tydelige krydderier. I munden er den en fusion af smagsindtryk, power og rundhed, tæt og vedholdende eftersmag
Vinen er meget blød og velstruktureret. Den perfekte syntese mellem Valpolicella´s frugt, Amaronen´s kraft og Reciotoen´s blødhed.
Produktion på kun 3000 flasker og produceres kun i de bedste årgange.
Emblema kommer fra det Græske "hvad er de indeni" En ren mosaik af smagsmæssige følelser er født fra udvælgelsen af de 10 bedste druer fra deres vinmarker.
Vinen er meget blød og velstruktureret. Den perfekte syntese mellem Valpolicella´s frugt, Amaronen´s kraft og Reciotoen´s blødhed.
Druesammensætning er Corvina, Rondinella, Croatina, Cabernet, Rebo, Oselata, Teroldego, Merlot og Marzemino. Kun de bedste druer vælges og høstes manuelt. Serveringstemperatur 18-20 gr. i store baljer.
Emblema kommer fra det Græske "hvad er de indeni" En ren mosaik af smagsmæssige følelser er født fra udvælgelsen af de 10 bedste druer fra deres vinmarker.
Alle druer høstes når de topper deres modning og lagt i kasser for tørring. Denne tørreperiode varer som regel 45 dage, hvor sukkerindholdet i druer koncentreres, mens de primære aromaer forbliver intakte. Fermentationen foregår i temperaturstyrede rustfri ståltanke. Vinen aldre på mellemstore Franske egetræstønder i mindst 3 år og efterfølgende 1 år på flaske inden den frigives.
Vinen er meget blød og velstruktureret. Den perfekte syntese mellem Valpolicella´s frugt, Amaronen´s kraft og Reciotoen´s blødhed. Den passer fortrinligt til eftertragtede retter som kødtartar, modne og smagsfulde oste, mørk chokolade eller som ren meditions-vin. Vinen er rubinrød med fløjlsrøde refleksioner. Fuldmoden frugt, elegant og kompleks med tydelige krydderier. I munden er den en fusion af smagsindtryk, power og rundhed, tæt og vedholdende eftersmag. Vinen holder 15% og bør iltes 2-4 timer inden servering. Gerne i stor skål. Lagringspotentiale ca. 10 år fra høståret.