FRI FRAGT VED KØB OVER 999,- DKK

LEVERING INDENFOR 1-3 DAGE 

INGEN KRAV OM HELE KASSER

KVALITET FREMFOR KVANTITET

Piccoli Valpolicella "Zèfiro" 2020

129,00 kr.
Mængderabat
Ved køb af 6: 109,00 kr.

Lækker vellavet Valpolicella!!

Duften er elegant og velduftende af røde frugter som kirsebær, jordbær med lidt krydret undertoner.

På tungen fremstår den elegant, blød, frugtrig med bløde tanniner.

 Vinbeskrivelse i PDF

1
+
Tilføj til kurv
Vægt: 1,66 kg.

Piccoli Valpolicella "Zefiro" 2020

Producent Azienda Acricola Piccoli Daniela
Land Italien
Region Veneto
Område Valpolicella
Druer Corvina 40%, Corvinione 25%, Rondinella 30%, og 5 % lokale druer.
Årgang2020
Alkohol 12,5%
Flaskestr. 0,75 l
Passer til Aperitif, på terrassen, bløde oste, hvidt kød og supper.


Azienda Piccoli, ligger på Monte La Parte, en smuk bakke af kalkholdige jordbund i Parona di Valpolicella, få minutter fra det historiske centrum af Verona.

En vingård født af lidenskaben for det land, hvor den blev født, Valpolicella. Er spredt over 15 hektar og udelukkende dedikeret til dyrkning af druer og oliven. Den primære vingård anvender guyot opbindingssystem. Vinmarkerne ligger 250 meter over havets overflade, og på grund af det blæsende klima og fremragende solbeskyttelse produceres der druer af høj kvalitet, der er dedikeret til at gøre strukturerede, komplekse, elegante og frugtagtige vine.

En samlet produktion af ca. 35.000 flasker i alt.

Denne Valpolicella produceres kun i 4000 flasker.

Druesorterne er Corvina 40%, Corvinone 25% Rondinella 30%, Oseleta, Molina & Croatina 5%, kun egne druer, håndplukket fra Cru Monte La Parte. Der høstes udelukkende manuelt med hånden. Der er både et hold af kvinder og et hold af mænd når der høstes. Kvinderne mere nænsomme og detaljeorienteret end mændene der klarer det tungere arbejde.

Når druerne er helt modne, så plukkes de og presses med det samme. Vinificeringen af druerne foregår i rustfrie tanke, hvor temperaturen kontrolleres. En del af vinen hviler i rustfrie tanke, mens den anden del kommer på ældre tønder i 12 måneder. Når raffineringen er slut bliver begge vine ført sammen og vinen bliver aftappet. Herefter ligger den 3 måneder på flaske før den frigives til salg.

Denne Valpolicella er ideel som en aperitif, til terrassen, bløde oste, hvidt kødt og supper. Farven er lys rubinrød med små lilla nuancer.

Duften er elegant og velduftende af røde frugter som kirsebær, jordbær med lidt krydret undertoner. På tungen fremstår den elegant, blød, frugtrig med bløde tanniner. Vinen holder 12,5% og bør serveres ved 16-18 gr.

Denne vin er særdeles drikkelig nu