FRI FRAGT VED KØB OVER 999,- DKK

LEVERING INDENFOR 1-3 DAGE 

INGEN KRAV OM HELE KASSER

KVALITET FREMFOR KVANTITET

Tommaso Bussola - Valpolicella Superiore TB 2015

399,00 kr.

Hel suveræn Superiore!

Mørk duft med kirsebær, træ, vanilje og modensødme i duften. Smagen er ren, mørk og fast med kirsebær og trænoter fra fadet. God, fast syre til at spille op mod sødmen. Superflot og tanninholdig.

 Vinbeskrivelse i PDF

  • En fem år gammel rødvin, der er blød, rund, lækker og drikkemoden. Vinen, der er lavet på druekvas fra Amarone, har en kompleks frugtsmag med diskrete fadtoner. 15,5 procent er meget, men vinen har ingen spritkant.

 

  • Moden næse. Kraftig vin med bagte frugter, sorte kirsebær, kanel, krydderier, flot syre. Meget dominerende alkohol. Til meget krydret lidt stærk grillmad. 90p


1
+
Tilføj til kurv

Producent
Tomasso Bussola
Land Italien
Region Veneto
Område Valpolicella
Druer Corvina, Rondinella og Molinara
Årgang 2015
Alkohol 15,5%
Flaskestr. 75 cl.
Passer til Lam, kalv, kraftige pastaretter

TB-serien er Bussolas topserie, og allerede her i seriens ”mindste” vin, slår Maestro Bussola tonen an til noget, der er i en klasse for sig. Hvor Bussolas ”almindelige” Valpolicella Classico er lys i farven og let i stilen, er TB-versionen langt mørkere og mere muskuløs og magtfuld, men stadig med helt klar og frisk frugt og en uimodståelig saftighed.

Vinen laves efter ripasso-metoden, og gennemgår altså en andengæring på amarone-kvaset, hvilket, sammen med lagring på barriques, resulterer i en dyb og gavmild frugtnæse, præget af mørke kirsebær, frisk blomme og et strejf af marcipan, som med tid i glasset træder i baggrunden og giver plads til sarte hindbær og skovjordbærtoner. Med den tætte frugt som underliggende, solid basbund, kan de friske bærindslag spille deres soloer, mens syren sørger for at svinge dirigentstokken og holde det hele på plads. En ledestjerne inden for Valpolicella Classico!