FRI FRAGT VED KØB OVER 999,- DKK

LEVERING INDENFOR 1-3 DAGE 

INGEN KRAV OM HELE KASSER

KVALITET FREMFOR KVANTITET

Veronese Beatrice Amarone della Valpolicella DOCG "Lampasso" 2017

349,00 kr.
299,00 kr.
Mængderabat
Ved køb af 6: 299,00 kr.

"Vores ædle, elegante og fyldige Amarone della Valpolicella. En varm og struktureret vin med noter af røde frugter og krydderier"

Farven er dyb rubinrød med lilla nuancer, der bliver til granat med aldring. I næsen fyldig og kompleks med noter af sorte kirsebær og røde frugter i spiritus. Antydninger af tørret frugt, kanel og sort peber.

På tungen er den varm, fyldig og vedvarende med glatte tanniner

Passer fortrinligt til grillet og braiseret rødt kød, vildt, lagret ost. Perfekt alene efter maden, som meditationsvin.

4 år franske egetræsfade + 1½ år på flaske / Potentiale for ydereligere lagring 10-15 år.

"Lampasso" = lampas ligner meget de to første stoffer, fra Valpolicella og ripasso, men det er meget mere luksuriøst og rig med gyldne tråde.

1
+
Tilføj til kurv

Vores ædle, elegante og fyldige Amarone della Valpolicella. En varm og struktureret vin med noter af røde frugter og krydderier.

Valpolicellas kalkstensjord er hjemlandet for de oprindelige druer Corvina, Corvinone og Rondinella, hvorfra vi får vores rødvine.

I dette område bruger vi det typiske Pergola træningssystem til at dyrke vores vinstokke. Vores vinmarker ligger 15 kilometer (9 miles) fra vores vingård lige nord for Veronas centrum

Druesammensætningen er 65% Corvina, 15% Corvinone, 10% Rondinella, 10% andre røde druesorter.

Farven er dyb rubinrød med lilla nuancer, der bliver til granat med aldring. I næsen fyldig og kompleks med noter af sorte kirsebær og røde frugter i spiritus. Antydninger af tørret frugt, kanel og sort peber.

På tungen er den varm, fyldig og vedvarende med glatte tanniner

Høsten finder sted i slutningen af ​​september, begyndelsen af ​​oktober med et stort udvalg af de sundeste og bedste klaser. De udvalgte bundter lægges omhyggeligt i kasser, som vejer 6 kilo, til tørreprocessen (appassimento). Appassimento varer omkring 100 dage, og druer mister omkring 40% af deres vægt. De følgende trin er afstilkning, knusning og gæring. Gæringen foregår i cirka 30 dage i ståltanke ved kontrolleret temperatur. Den lange forfining efterfølges derefter af en langsom ældning på flaske.

4 år franske egetræsfade + 1½ år på flaske

Vinen holder 15,5%

Serveringstemperatur: 16° ​​- 18°C 

Passer fortrinligt til grillet og braiseret rødt kød, vildt, lagret ost. Perfekt alene efter maden, som meditationsvin.

Potentiale for ydereligere lagring 10-15 år.

Bør serveres i store baljer

Info vedr. de røde vines navne :

De tre stoffer, der bruges til at beskrive de tre rødvine, tilhører samme familie af stoffer. Men damask er den meget enkle version af stoffet, dogaressa er et tykkere stof, som også blev brugt som ornament af dogens kone i Venedig under renæssancen, lampas ligner meget de to første stoffer, men det er meget mere luksuriøst og rig med gyldne tråde. Også rødvinene hører til det samme doc-område, de kommer fra de samme druer, men Valpolicella er den nemme rødvin, Ripasso det meget gode kompromis og Amarone den mest dyrebare.