FRI FRAGT VED KØB OVER 999,- DKK

LEVERING INDENFOR 1-3 DAGE 

INGEN KRAV OM HELE KASSER

KVALITET FREMFOR KVANTITET

Vigna´800 Recioto della Valpolicella DOCG 2017

235,00 kr.

Vigna´800 Recioto della Valpolicella DOCG 2017

Det er en super lækker og frisk Recioto der bør prøves!

Farven er intens lys rød med granatreflektioner. Den har en fin aroma med en æterisk, frugtagtig og duftende buket med behagelige noter af kirsebær. Smagen er sød, fløjlsagtig med intense kirsebærnoter. Takket være aldringen i stål bevarer den en behagelig friskhed

  Vinbeskrivelse i PDF

1
+
Tilføj til kurv
Producent Agricola Azienda Vigna´ 800
Land Italien
Region Veneto
Område Valpolicella
Druer Corvina, Corvione & Rondinella
Årgang 2015
Alkohol 13%
Flaskestr. 0,5 l
Passer til Desserter, kage, chokolade, modne oste, eller ren meditation


RECIOTO della Valpolicella DOCG Classico - 500 ml

Vinmarkerne er placeret i de kalkholdige midterste bakker, i vingården "Campanar", som er omkring tyve år gammel. Druerne er omhyggeligt udvalgt. Corvina Corvinone 70% og Rondinella til 30%.

Der høstes kun fra de bedst valgte druer og manuelt i hånden. Dette sker i slutningen af september. Tørring efterfølgende i frugtkælderen i ca. 120 dage. Vinificering ved blød presning i januar med langvarig maceration i 30 dage.

Fermentering og aldring i ståltank.

Farven er intens lys rød med granatreflektioner. Den har en fin aroma med en æterisk, frugtagtig og duftende buket med behagelige noter af kirsebær.

Smagen er sød, fløjlsagtig med intense kirsebærnoter. Takket være aldringen i stål bevarer den en behagelig friskhed. Recioto er den klassiske italienske røde dessertvin, som er rig og harmonisk.

Den passer perfekt til desserter med kage, is, chokolade og mellem og modne oste. Vinen holder 13 % og bør serveres afkølet 8-10 grader.